Jernbanens Fotoklub

Om foreningen

Er du fotointeresseret med lyst til både fotografering og socialt samvær med ligesindede, er Jernbanernes Fotoklub en oplagt mulighed for dig.
Klubben er for ansatte i virksomheder med tilknytning til jernbaner i Danmark. Vi tilbyder dog også medlemskab i klubben for alle andre interesserede, dog under lidt begrænsede vilkår.
Som noget helt enestående har vi vores eget klublokale på Valby station. Du finder indgangen til lokalet bagved elevatorskakten i spor 5, det er den grønne dør.

Aktiviteter

Vi har ikke faste mødeaftener, men vi mødes 12-15 gange om året.
Fra kl. 18.30 til kl. 19.00 er der sat tid af til en spørgerunde, det kan f.eks. være om billedbehandling el.lign. Hvis du vil forberede os lidt på dine spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til os inden mødeaften, så vil vi undersøge sagen. Hvis der ikke er spørgsmål, forsøger vi med "aftenens tip".
Kl. 19.00 starter den egentlige fotoaften med aftenens emne, hvor dommer eller foredragsholder møder op.

Vi har en hjemmeside, som du kan nå på flere måder.
www.jernbane-foto.dk/klubben    
http://gallery.jernbane-foto.dk/

Klubben har i årenes løb arrangeret forskellige workshops. Materialet har vi samlet i en ”Teknik” mappe til medlemmerne. Mappen ajourføres løbende.
Forskellige foredragsholdere fortæller i sæsonens løb om fototekniske spørgsmål, og forud for hver fotoaften er der mulighed for at stille spørgsmål af teknisk karakter.
Jernbanernes Fotoklub er medlem af Region Nord Foto, som er et samarbejde mellem fotoklubber i Hovedstadsområdet fra Helsingør og Halsnæs i nord til Solrød og Roskilde i syd.
Læs mere her www.regionnordfoto.dk

Medlemskab
Du skriver en e-mail og sender den til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så får du sendt noget materiale ret hurtigt. Du får bl.a. et skema, hvor du kan skrive, om du er medlem af Jernbanefritid og så alle oplysninger om adresse mv.
Ud over medlemskabet af Jernbanefritid, som er ca. 10 kr. pr måned, koster det 156 kr. pr. år at være medlem af Jernbanernes Fotoklub. Beløbet dækker udgifter til foredragsholdere og startgebyr, hvis du har lyst til at deltage i konkurrencer i Jernbanefritid og Region Nord Foto.

Kontakt

Fælles E-mail og hjemmeside
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.jernbane-foto.dk/klubben  

Formand og ZOOM redaktør
Kurt Jeppesen
Tlf. 45 81 24 83
Kasserer og webmaster
Karl Wigh
Tlf. 21 27 83 40
Bestyrelsesmedlem
Hanne Nicolajsen Lindberg
Tlf. 38 28 32 72
Billedsekretær og Region Nord
Klaus Skafte Nielsen
Tlf. 46 59 05 02
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.